Voorwaarden

Inleiding

Dit zijn de juridische voorwaarden die gelden als je deze website bezoekt. Als je het niet eens bent met de voorwaarden, kun je beter naar een andere website gaan. Op ieder bezoek aan deze website is Nederlands recht van toepassing.

Qiy Foundation streeft ernaar dat de informatie op de website respectprivacy.org correct is. Mocht je een fout vinden, laat het ons vooral weten. Je kan ons bereiken op info@respectprivacy.org.

Huisregels voor bijdragen

Respect Privacy is blij met iedere constructieve bijdrage. Meedenken en het delen van kennis en meningen zijn cruciaal voor de groei en verspreiding van het gedachtegoed van Respect Privacy.

We bieden daarom graag de mogelijkheid om te reageren op deze site: weet jij meer over een privacy-gerelateerd onderwerp? Laat het ons weten. Heb je nieuws? Hou ons op de hoogte. Hebben we ergens een fout gemaakt? Wijs ons er op en stuur meteen de bron mee waaruit de fout blijkt.
Reacties  zullen zo min mogelijk gemodereerd worden. Maar we zullen dat zeker doen in de volgende gevallen:

  • Als je discriminerende opmerkingen plaatst, zoals racistische, seksistische of homofobe opmerkingen;
  • Als je in je reactie doelbewust persoonlijke beledigingen opneemt;
  • Als je grof taalgebruik hanteert;
  • Als je reclame maakt;
  • Als je reactie onbegrijpelijk is.

Inhoud website

De teksten op deze website worden uitgebracht onder een Creative Commons licentie.

Dat betekent dat je vrij bent om het werk te kopiëren, te verspreiden en door te geven en te remixen: je mag teksten hergebruiken en aanpassen om er niet-commerciële afgeleide werken mee te maken. Voor meer informatie kun je terecht op: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/

Afbeeldingen, logo en huisstijl van Respect Privacy en Qiy vallen niet onder deze licentie: voor het gebruik hiervan heb je eerst toestemming nodig. Als je grafisch materiaal wil gebruiken, of als je de teksten op onze website wil gebruiken onder andere voorwaarden dan die van de geldende Creative Commons-licentie, neem dan contact met ons op, via info@respectprivacy.org.

Leveringsvoorwaarden

Organisaties kunnen artikelen bestellen op deze website. Voor toegang tot het ‘Shop’ gedeelte kunnen ze een wachtwoord aanvragen. De leveringsvoorwaarden van de KVGO zijn van toepassing op de artikelen die gekocht worden in de Respect Privacy Shop.

Belangrijke informatie

Respect Privacy is een beweging die gestart is door de Qiy Foundation. Qiy Foundation is gevestigd op de Eindhovenseweg 22a, 5281RA Boxtel, Nederland

Stichting Qiy Foundation is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 17191313.